100531..måndag

2010-05-31 @ 09:08:57

tänk vad tiden springer iväg! känns ju som om man inte hinner med..å ändå händer de ju lixom inge speciellt, inget att blogga om iaf tycker ja..
Helgen sa ju bara swissss så va den över:) I lördags va ja iaf till torön och umgicks med carro, sååå himla skönt å träffa nån hemifrån som känner en utan och innan! De e tur att ja har dig gumz:) Annars va de ingen höjdare där tycker ja. Engmans kapell är ju alltid bra men de va ju ingen man kände där och dåligt me folk över huvudtaget...trodde ju jag skulle träffa på nån hemifrån men icke!

Igår va det ju mors-dag:) Blev bjuden på en jättegod middag i stan av min lilla familj...ni är för goa<3

Nu blir det en tur till stan, ska lägga om huslånen lite. Har ju haft bundet med ganska hög ränta och missat den sänkning som varit och den låga räntan som är nu... men nu har min bindningstid gått ut så de ska läggas om lite så jag får lägre ränta och kan amortera mera..skönt!!
ikväll kallar jobbet igen:) det är ju inte ofta ja får jobba e..typ en dag i veckan vilket är grymt synd me dom här jävla 75 deltidsdagarna som bara springer iväg då! men samtidigt vill jag ju jobba...får väl tacka nej sen ist då när dom dagarna är slut..
Tycker faktiskt det är helt sjukt det här med deltidsdagar...känns faktiskt som man "straffas" för att man lyckas jobba en dag hit och dag dit...undrar vart sverige är på väg..

Oj, vad klockan va mycke!! läre ju åka nu ja!!

Ha en bra dag alla:)

jobbigt..

2010-05-26 @ 10:10:54

att det ska vara så svårt att glädjas över saker och ting just för tillfället... Men det har ju med mamma att göra:( som de flesta som läser min blogg redan vet så sitter mamma i häkte.. Där har hon suttit sen i påskas. Hon är dömd till 3 års fängelse för försök till dråp, men alla förstår ju att det var självförsvar..ja..alla utom åklagaren och domaren då förstås! Men hon har blivit misshandlad av sin sambo i 10 års tid så varför skulle det vara annorlunda den här dagen?!?! Vi hade ju alla hoppats på att hon skulle bli dömd till vård då hon har alkoholproblem, hon ville det själv oxå! Helt otroloigt att hon till slut insåg att hon behöver hjälp att bli nykter! Men det blir ju inte alltid som man vill och hoppas tyvärr:( Åklagaren är fortfarande inte nöjd med domen utan ska ev överklaga så det blir längre straff och därför sitter mamma fortfarande i häkte..
Det enda jag vill nu är att det ska va klart någon gång! Jag tänker på det dag och natt, funderar hur det kommer bli, vart hon hamnar, när jag får träffa henne..o.s.v
Det har vart en så jobbig tid sen detta hände..fruktansvärt!! Bara tanken "min mamma i fängelse" är för mig obeskrivlig..vet inte hur jag ska förklara..det är som nåt drar ihop sig i bröstet på mig så fort jag tänker på de..
Det är oxå svårt å förklara för Moa att hon inte får träffa mormor på länge. Men hon vet att mormor "dricker mycke öl"  så jag har sagt att det är en sjukdom som man måste ha hjälp med. Så för Moa är mormor borta för att sluta dricka öl. Att vi sen kommer åka och hälsa på henne i något fängelse tänker jag ju inte säga för hon har ju inget att jämföra med, hon vet inte skillnaden mellan ett behandlingshem och ett fängelse. När hon är äldre och förstår kommer jag berätta för henne..

Egentligen är vill inte det här nåt jag ska skriva på bloggen om men jag kände att ja behövde skriva av mig och dom flesta som läser vet nog redan lr har anat..
Det är så jobbigt att det här ska styra mitt liv just nu när det finns annat som jag egentligen borde vara lycklig över men som tyvärr hamnar i skymundan..

Nu är det ju tyvärr som det är och det är väl bara å finna sig i de och hoppas att det blir klart nog gång så man kanske kan börja slappna av lite..


*tänker på dig mamma*



Efterklok..

2010-05-21 @ 13:57:43

förstår verkligen innebörden med det ordet nu...efterklok..
jag vet inte hur länge jag tänkt köpa en hårddisk att spara alla kort på..har verkligen många! Man har ju i bakhuvet hela tiden att datorn kan gå sönder osv.. jag ska snart köpa en...hmm..tiden går å de händer inget..å nu är det försent! datorn har brakat ihop! Det går inte ens att knäppa på den längre...helt svart!
J*vla skit! är de enda ja har å säga! varför varför varför får man aldrig fingrarna ur å gör de man tänkt?! så typiskt mig.. Ja de va ju alla fotografier sen fem år tillbaka de, iofs har man ju framkallat lite me jämna mellanrum men inte alla..suck
Aja, de hjälper ju inte å gräma sig heller e men irriterande e de:(
Har ju iaf fått låna svärmors data nu, vilket är jättesnällt då vi absolut inte har råd å köpa en ny nu då prio ett är en bil...när de nu blir! vi ska snart köpa en..hehe den vanligaste meningen här hemma:)

Har lovat sambon å klippa gräset idag så jag kan väl inte sitta inne vid datorn längre nu men de e ju sååå tråkigt å klippa gräs:p

Hej Hej




jo jag veeeet..

2010-05-07 @ 11:35:24

det var evigheter sen jag skrev här.. men det har varit lite kaos i familjen efter påsk och jag har väl inte riktigt känt att det är något jag kan skriva om här...än...får se efter tisdag vad som händer..
Jag har lixom inte tänkt på så mycke annat just nu å därför inte haft nåt att skriva men ja kände att ja skulle lägga ett inlägg nu så ni vet att jag inte har gett upp bloggen...riktigt än iaf:)

Idag är det ju ett riktigt underbart vårväder:) Har varit ute å krattat nu på morron och bara njutit av solen!
Inatt ska jag jobba så ja läre väl försöka lägga mig å vila nå tag me men de e ju inge kul när solen lyser.. Har gått intro på en gruppbostad för utv.störda där jag ska jobba i sommar och har haft turen att få hoppa in lite extra:) Lite jobbigt bara att det är vaken natt..jag som är såååå kvällstrött..men men..de ger ju lite pengar iaf:)

imorron är det US-car trip i delsbo...det är som en cruising runt dellensjöarna kan man säga med lite tipsfrågor och underhållning:) så nu håller vi tummarna för att de blir fint imorn!!

Ha en bra dag!!:)