ojojojoj...

2010-03-23 @ 20:46:07

vad jag inte orkar uppdatera här märker ja!
Började på praktik förra veckan på ridskolan här i delsbo:)
snacka om att man inte är van att göra nåt om dagarna! Nu har man fullt upp precis hela dan å sen när man kommer hem vid halv sex så är de ju bara till å äta å sen är man dööö!
De va länge sen ja kom i säng så här tidigt om kvällarna..hehe
Men man kommer väl in i de så småningom och det är skönt att göra nå på dagarna så ja ska inte klaga:)

Nu ska ja hoppa in i duschen å sen blire faktiskt sängen:)

Hej Hopp!!



Sportlov!

2010-03-11 @ 15:20:53

Har ju Moa den här veckan:)
Vi började sportlovet med att åka på kryssning i söndags med Syster Helene och hennes Liam:)
Det var en jättemysig kryssning med mycket aktiviteter för barnen, det började redan på kvällen då vi lämnat hamnen med godisbingo där Moa vann 2, 4 och full bricka:) snacka om tur!!

Lycklig tjej:) å nå godis på taxfreen behövde ju inte hon köpa:)
Efter det blev det mat och sen "lekrummet"...
  

Sen blev de barnkaraoke och en varsin öl till mammorna och drinkar till barnen:)


 
självlysande rör å blinkande isbitar:)

Det blev en tidig kväller då det varit en lång dag me buss å massa väntande..
Efter frukosten dagen efter var de dags för skattjakt:) Barnen fick en karta och skulle leta reda på en skattkista och där fick dom ännu mera godis:)

Våra små pirater:)

Sen blev det bad uppe på soldäck:)
 

Det var en riktigt bra båt för barn tycker ja:) Å trötta barn hade vi när vi kom hem:)

Idag och i tisdags har dom haft en uppblåst "bläckfisk" på badhuset så självklart har vi varit där..
 

Nu ska jag och Moa baka negerbollar sen vet ja inte riktigt vad vi ska hitta på men de löser sig nog:)

Hej Hej!!

sjuk liten tös..

2010-03-04 @ 11:22:16

har ja hemma idag.. vi ligger å snorar å nyser ikapp:p Det som är kul är att hon hittat alla sina pysselsaker nu när hon ändå är hemma "de här ska bli en riktig pysseldag" som hon sa:)
Skönt å ha lite sällskap hemma en dag å..

Idag var Morfars dödsannons i tidningen...


På fredag nästa vecka är det begravning, det kommer bli sååå fint! Mormor ska läsa 2 dikter och en egen sista hälsning till morfar och vid det tillfället kommer nog jag bryta ihop..
Samtidigt kommer det bli skönt när det är över och man kan se tillbaka på dom lyckliga stunderna, på alla minnen sen man va liten...just nu är det svårt för man är bara så ledsen..

................

Lycklig men samtidigt så olycklig...

2010-03-02 @ 11:02:51

kan man vara det??
Det är iaf så jag känner just nu, väldigt svårt att beskriva känslan inom mig..
Jag är såå otroligt lycklig med mitt liv med Jonas och Moa, att få bo med dom i bobygda...Jag har underbara syskon å iaf en förälder som är delaktig i mitt liv.. Samtidigt gnager en känsla av obehag inom mig, saker jag inte kan sluta tänka på...gnabb i släkten med skitprat, en mamma som snart har supit ihjäl sig... Morfar som gått bort, kommer inte få sitta å prata gamla tider me dig längre, se dig le, höra dig skälla på alla barnbarn:) och framför allt inte se dig ha ont...när jag träffade dig på sjukhuset grät du..inte för att du hade ont utanför att du inte ville dö av oro för hur det skulle bli med mormor..å de e så jobbigt att tänka på:(

En annan sak som gnager i mig dag å natt är rädslan över att inte kunna få något mera barn..Fick missfall i 12v i juli och sen hände det igen i v11 på julafton.. Det är inte säkert att något är fel och nån utredning blir det inte förns det hänt en tredje gång.. Men det är klart jag tror nåt är fel!! men vad? Vågar ja försöka igen? vill jag gå igenom ett missfall till? orkar jag det psykiskt och fysiskt? Det är såna tankar som mal i mig hela tiden...man säger att allt är bra, pratar inte ens om missfallen längre men det gör ont..fruktansvärt ont...och det är jobbigt att aldrig känna att man mår riktigt bra..

Det blev ett ganska personligt inlägg idag men jag känner att jag måsta få skriva av mig..sitter ju bara hemma hela dagarna å grubblar och vänder och vrider på allt..