Morfar<3

2010-02-28 @ 09:34:56

Nu har min älskade Morfar gått bort...
Det var ju väntat då han varit sjuk ett tag men samtidigt kom de lite som en chock...men man är väl egentligen aldrig förberedd på att en anhörig ska försvinna..


Sov gott lilla morfar.....<3


Tråkigt!

2010-02-26 @ 13:12:21

ja, det har jag idag!!
grymt, grymt, grymt tråkigt!!

trök!
..................

Familjedag!

2010-02-24 @ 19:21:48

Ja, idag hade Moas skola ordnat en familjedag i kajvall! skid och pulkåkning stog på schemat:) Men man tappade ju lusten när man kollade på termometern i morse...-29!! fy f*n rent utsagt! usch...sååå himla tråkigt att det ska vara så kallt hela tiden:( Men men..packade matsäcken och hoppades att de skulle vara varmare där.. Jonas hade varit hemma hos sina föräldrar å letat fram skidor ur gömmorna till oss oxå:) Har ju inte åkt slalom sen man gick i skolan..hehe. Så det kändes ju lite tråkigt att de va så kallt...
Men när vi kom dit hade de stigit till -17 å så tittade solen fram å då blev de ännu varmare, en riktig fin vinterdag blev de:)
Vi hyrde skidor åt Moa där. Jag var väldigt osäker på hurvida hon kunde åka lr inte...hon själv säger att hon åkt hos sin pappa när hon var 3 år men jag har aldrig sett henne.. Hon fick därför åka första åket me Jonas för dom blir inte lika osams som jag å Moa kan bli;) Hon ramlade nog varannan meter och var förbannad men hon gav inte upp så efter tredje åket gick de superbra! Hon åkte nästan 4 timmar i streck! Vi fick henne inte av backen:)
Hon är så otroligt lättlärd när de väl är något hon tycker e kul å verkligen vill=)
Så nu vet vi ju vad vi kommer få göra fler gånger, måste bara åka till Iste och kolla om det finns nån utrustning efter mig där för dom pjäxorna ja hade idag va lite små..

De blev en superdag trots att de inte kändes som de imorse:)

Pöss å kram

Kryssning:)

2010-02-22 @ 11:28:15

ska vi åka på den 7 mars:) Jag å Moa och Syster med hennes Liam:)
Kommer bli såååå mysigt! Bara vi och barnen:)
Tråkigt nog åker vi olika bussar dit och hem då vi åker från Hudik och dom från bollnäs men vi får ju umgås på båten och bo i samma hytt.. Kanske blir lugnare på bussen oxå om dom inte har varandra att busa/retas me:)
*längtar*

brrr va kallt det var idag förresten! -29 grader när vi gick upp! Tyckte lite synd om Moa då hon gick till bussen men min bil hade nog inte startat ändå:( Hoppas verkligen inte det är så här kallt på onsdag då Moas skola har familjedag på Kajvall med skid å pulkåkning och grillning:) både jag och Jonas ska följa med..kul:)

Idag blir det till å vara inomhus och tvätta hela dan...va inte liiiite tvätt heller:p Ska även försöka få iväg ett mail om ett jobb jag hört om..får se hur de går!

Tack å Hej!

Varför varför varför????

2010-02-19 @ 08:49:58

blir jag alltid sjuk!?!?!
Så otroligt jävla less på de nu!! Började snora och nysa som en tok igår när ja städade men trodde att de kunde vara för allt katthår som virvlades upp men de bara fortsatte... Stoppade papper i fickorna och åkte på ridningen ändå för de ville ja ju absolut inte missa! Vi hade hoppträning, har ju inte hoppat hinder på huuuuur länge som helst men de va askul!!:) MEN jag fick ju stanna å snyta mig med jämna mellanrum och så fick ja den där jävla astmahostan som ja får när ja anstränger mig och inte är riktigt pigg..

Å inte ett dugg bättre är jag idag...sämre om inte annat:(
Har ju tänkt åka till syster och gratta Henrik imorron så jag hoppas att jag känner mig piggare.. Det har förstört så mycket för mig att vara sjuk jämt å ständigt...jag måste ju ha ett grymt dåligt immunförsvar:(:(:(

Nu ska ja dricka lite mer kaffe å krypa ner i soffan å kurera mig:)

Have a nice day allihopa!=)


Arbetsförmedlingen...

2010-02-17 @ 08:46:52

ja, jag tror ja kan bli tokig på AF...det märks då inte att handledarna(lr va dom kallas) jobbar på samma ställe!! Förra gången ja va dit så tyckte han att jag skulle börja på praktik, vilket ja höll me om för ja är rätt less på att gå hemma...MEN jag fick inte vara på ett ställe inom mitt "område" alltså uska..jag tyckte det lät konstigt för jag skulle ju vilja vara på sjukhuset eftersom ja tänkt läsa vidare men inte bestämt mig till vad. Så det hade ju varit ett bra tillfälle att pröva på olika avdelningar...men icke! Jag skulle prova nån arbetsplats jag inte trott ja skulle vara på och det stället skulle inte ha sagt upp personal...men LÄTT! de flesta ställen har ju varslat idag ju...
Aja, lyckades fixa på ridskolan här i delsbo iaf och tyckte det skulle bli skitkul! Så jag var in till af igår för att prata me dom om det, fick då en annan "handledare" som inte alls tyckte det var okej! Det var väl klart att jag skulle vara inom vården! Och allra helst sjukhuset! Tror ja blir tokig!! Och då jobbar dom på samma ställe...hmmm

Ja, så idag går väl min dag åt till att sitta i telen då..hatar att ringa om jobb och praktik och sånt:(
Men men..de e väl bara å bita i det sura äpplet lr va de heter:)
Måste oxå ringa å kolla om en trasig mobil går på hemförsäkringen..är man en klant så är man!

Ha en bra dag alla:)


Ont i huvet..

2010-02-14 @ 20:26:07

har ja haft hela dan:( Inge vidare såhär på alla hjärtans dag å allt men vi har väl inte gjort nå speciellt ändå.. Jonas började me å tillbringa dagen med SIN älskling i garaget iaf:)
Tog en tur till pulkabacken hela familjen å grillade korv...myspys i solskenet!
Moa fick välja mat idag och det blev tacos som hon gjorde iordning...stortjejen;) Sen blev de
fruktpaj och myskväll till Moas favoritprogram ponnyakuten..

Har egentligen inte så mycket å skriva om så de e väl dumt å ens försöka printa ner nåt:)

Hoppas alla haft en trevlig kärleksfull dag<3

stalltjänst, ridlektion å snöskottning

2010-02-08 @ 12:24:40

ja, det va våran helg de!
I lördags hade vi ju stalltjänst på ridskolan, de innebär att man ska vara där kl 7 å morronfodra, sätta på täcken,
släppa ut och mocka alla boxarna. Sen ska man vara där kl 12 igen å ge lunchhö å kolla vatten å att allt är okej. Kl 16 är det dags igen, då ska alla hästar in och få mat och påsarna med kvällshö packas och sist kl 20 är det dags för å ge pållarna den sista maten, låsa och släcka... så heeela dan går ju åt till de. Jag hann dock klämma in en ridlektion och lurade me mig Fia på den:)

Söndagen gick åt till att skotta snö hela dan! Har ju så grymt mycket snö så Jonas lånade en snöslunga för å få bort en del från gräsmattan för risken är att allt kommer hamna i källarn till våren då gräsmattan sluttar neråt mot huset...

Moas lekstuga är liiiite insnöad!


Så här såg de ut efter nån vända me snöslungan..mycke snö är de!

Jag fick äran att klättra upp på balkongen för å skotta av de mesta, va lite rädd att golvet/taket inte skulle hålla då balkongen är tak till entrén om ni förstår vad ja menar:)
Har lite träningsvärk idag..hehe

Medans vi kämpade med snön här hemma var Moa hemma hos grannen/kompisen Linus och åkte längdskidor. Dom hade gjort ett jättelämpligt spår på åkern:)

Sötnöt<3

Nu ska jag laga lite lunch till mig å älsklingen innan han ska iväg å jobba, han jobbar ju kväll den här veckan:(
Men snart kommer ju skruttan hem å roar mig:)

Hej Hej:)

snö, snö å åter snö..

2010-02-04 @ 10:27:43

har inge minne av att de varit så här mycke snö på länge!









Nog för att jag tycker att det är fint men nu får det faktiskt räcka:)

suck...

2010-02-03 @ 13:28:06

Jag blir så trött på mig själv å mitt grubblande..
Tänk om man bara kunde bestämma sig för nåt å göra de!
Just nu grubblar ja mest över framtiden, vad jag vill göra? vad ja vill bli..
vart jag vill ha praktik? får ja nå jobb snart? vill ja plugga? vad vill ja plugga isf?
Frågetecknen är många i mitt liv nu å det är faktiskt ganska jobbigt..

Tänk om man hade en liten figur på axeln som kunde bestämma allt åt en..


??????????????????



Helgen som va...

2010-02-01 @ 13:53:41

Gick ju precis lika fort som alla andra helger tyvärr...både på gott å ont.. Det betyder ju iaf att man har haft fullt upp:)
Vaknade på lördag morron av att Moa kom in och talade om att det rann nåt från hennes tak! "det förstör min tapet"
Jo, men mycket riktigt har snön bestämt att den vill komma in ist för att ligga taket! Av alla rum på övervåningen så är Moas det enda som är nytapetserat och där skulle det komma in...suck
Jonas fick vackert klättra upp på vinden å kolla läget och det visade sig att det var på väg å droppa in i vårat sovrum oxå:( Fick placera ut bunkar där uppe där det droppade..Nä, nu får det faktiskt räcka me snö!! Snart rasar väl taket in:(
Aja, de e bara å tapetsera i Moas rum igen då...

Sen va det dags för Moa att ha sitt kalas:) Det flöt på bra tycker ja me barn, föräldrar, fika och fiskdamm:) Efter det kom familjen å grattade.. Pappa och syster med familj blev kvar här över natten, vi åt god mat, spelade lite spel å myste:)

Igår va de en riktig slödag:) Hela familjen tillbringade den i sängen och spelade tv-spel:)

Nu ska jag försöka komma på vart jag vill ha praktik nånstans, de e ju så svårt!!
Tar tacksamt emot tips!;)

Kramar