Tinker!!

2009-11-12 @ 14:44:09

En sån SKA jag bara ha en dag!
Jag vill, jag vill, jag vill
Men de e mycke man vill...


Sååååå otroligt fin och snäll:)

Snälla, snälla gud...ge mig en sån! Om nu gud finns så läre man väl uttnyttja det..hihi

Hej Hej

Tisdag..

2009-11-10 @ 10:33:01

wow, ja skriver på bloggen två dar i rad:)
De va ju ett tag sen ja gjorde de..hehe
Har precis kommit in efter att ha gått runt sjön, de tog nästan precis en timme med några snytpauser...är ju konstant snorig! Men de snöade ju bra nog upptäckte ja..härligt! det blir så mycket ljusare då, å lillskruttan blir nog superglad:)

Förra veckan hade ja ganska fullt upp, trots arbetslösheten..hehe På tisdagen åkte ja me Moa och hennes skola till stockholm och naturhistoriska museet. Vi åkte sju på morron å då kan ja tala om nån som va trött! Moa vaknade nämligen klockan 2!!! på natten och tjatade sen fram till 5 om vi skulle åka snart:P snacka om resfeber stackarn...

I onsdags va de dags för Moa att vaccinera sig å de gick ju efter lite gråt:)

I fredags följde ja me Moas klass på utflykt till en klasskompis:) Den gick i hästens tecken så ridning och färd me häst och vagn stod på schemat..självklart korvgrillning oxå:)
Efter den dagen vet då jag vad ja vill ha nån gång i livet! En Tinker!! Det var då en av de mysigaste hästar ja träffat, både att rida och pyssla me!! Aja..drömma kan man ju iaf..

Knäppte massa kort både från sthlm å utflykten men vågar inte föra över dom till datan pga att ja har sååååå himla mycke virus på den å inte vet ja om de kan föras över till telen e?!? men men..eftersom ja e så nollad på sånt där så tar ja de säkra före de osäkra å visar bilderna en annan gång:)

Nu ska ja hoppa in i en varm dusch sen blir de väl de gamla vanliga sysslorna tvätta, diska å plocka undan lite...

Ha en bra dag alla:)

måndag..

2009-11-09 @ 12:33:14

å jag är uttråkad,uttråkad och uttråkad!!!
Lägger in en bild på min underbart söta tjej ist:)


Mitt hjärta<3


Återkommer....