Ett nytt försök då:)

2009-01-30 @ 10:02:00

Jo, tänkte jag skulle ge mig in i bloggandet igen:) Vet ju inte om de kommer gå bättre den här gången e men ja ger de ett försök iaf:) Den största anledningen till att ja börjar igen är att ja e så himla rastlös!! Har varit hemma med Moa i tre dagar nu för hon är sjuk. Har haft nästan 40 graders feber och ont i magen...stackarn. Hon har bara legat i soffan i tre dar å ja tror ja blir tokig snart, de kryper i hela kroppen på mig...
I tisdags fyllde hon ju 7 år, tiden går så fort...man hinner ju inte me! Då va de meningen att vi skulle gå ut å äta men hon va så dålig så hon orkade knappt öppna presenterna:(
I onsdags kom pappa ner en sväng så ja fick åka å simma lite..var himla skönt att komma hemifrån en stund faktiskt:)
Å  igår skulle hon ha kalas. Hon orkade en timme tror ja sen låg hon i soffan och betraktade kalaset bara...usch, inte lätt å vara sjuk inte:( Vid halv sex när alla åkt hem gick hon och la sig och sov till sju imorse!
Så det blev en himla låååång kväll igår. Pappsen kom hit en sväng och satt vid datan. Han är ju inte direkt haj på datorer heller..hehe Nu först klarar han av att betala räkningarna själv;) Men jag visade honom youtube igår och där blev han ju fast ett tag:) Men jag fick lite sällskap en stund iaf:)

Ikväll ska ja jobba. Jonas kommer hit efter jobbet och är med Moa ikväll och sen åker dom hem till honom imorn så jag kan jobba då oxå. Man förlorar ju sååå himla mycke pengar å va hemma!
Jag är så himla glad att jag träffat en kille som Jonas! Jag har lärt mig att bra killar växer inte på träd och att jag hade en jäkla tur som hittade en:)
Tack för att du ställer upp och hjälper mig Jonas! De betyder så otroligt mycket för mig!!

Näe, nu ska ja ta å dammsuga lite efter kalaset igår..

Hej Hej

Välkommen till min nya blogg!

2009-01-30 @ 09:40:12